Ruotsiin lihapullille

18.03.2018

Jonkun aikaa sitten meidän kutsuttiin työttöjen kanssa Ruotsiin lanseeraustilaisuuteen ja vaikka matka oli taas lyhyt, on naapurimaassa aina kiva käydä! Sää oli jälleen kerran hieman parempi kuin täällä, lumet oli tuolloin jo sulanut. Päällä oli mun yksi lemppari oloasu joka on alkanut jo hieman kulahtaa, pitää pian ostaa musta väri tätä varten jotta näyttää taas kuin uudelta :)
Silmissä NA-KD rillit joita on tullut käytettyä niin paljon, olen tällä hetkellä jopa kadottanut ne kotiin johonkin ja yritän kovasti löytää ne ennen matkaa :D !!! Onneksi noita arskoja on, mutta näissä vaan on sitä jotain, onneksi näitä löytyy melkein jokaisesta ketjuliikkeestä tällä hetkellä.

Tunnin matka ja pian oltiin hotellilla, vapaata aikaa oli muutama tunti ja riennettiin heti ensimmäisenä kuvailemaan asuja sekä syömään. Mulla alkoi heti matkalla mieli kunnon lihapullia ja onneksi Petra kyllä tiesi paikan nimeltä Riche, joka olikin ihan hotellimme lähettyvillä.

Vaikka annokset aavistuksen taisi jäähtyä kaiken kuvailun takia ( :D ei ole eka kerta) olivat nämä kyllä loistava valinta! Puolukka ja perunamuusi kuulu aina lihapullien viereen.

Koska keskustassa tuli eka viihdyttyä liian kauan kauppoissa, Sephorassa ja muissa liikkeissä, tuli pikkuinen kiire laittautua iltaa varten. Näissä kauniissa merkeissä sitten iltamme eteni, tilaisuus oli todella onnistunut: visuaalinen ja mukava paikka, mallistoa kaikkialla että siihen pystyi tutustumaan, ruokaa ja keinu kukilla tietenkin mikä oli ehdottomasti suosituin kuvauspaikka.

Kiitos reissusta kaikille ja ihanaa sunnuntaita <3

 


4 Responses to “Ruotsiin lihapullille”

  1. TEEMU sanoo:

    Aivan sairaan ihania kuvia taas ps ihanaa kevättä sulle

  2. Teemu sanoo:

    Oih! Ihania kuvia taas kuten aina! Ps ihanaa kevättä sulle <3

  3. My.uinoraaste sanoo:

    Ihania kuvia! toivottavasti oot parantunu huomiseen mennessä

Kommentoi