Liian iso pusero

19.03.2018

Pyörin stokkan urheiluosastolla yrittäen keksiä jotain asua, olin kaapit käynyt kotona jo läpi ja tuntui että tarvitsen jotain uutta joka inspiroisi asuun. Paita, housut, kengät… jotain! Pitkän pähkäilyn jälkeen eksyin sekavan alennusrekin viereen josta löytyi parikin kiinnostavaa tuotetta, kummatkin miesten isoja paitoja. Siitä se idea sitten lähti. Näin sen heti pässäni, iso rento paita, korkeat kiiltävät bootsit ja jotain vyötärölle.

Olen enemmän ja enemmän lähiaikoina turvautunut miesten puolen vaatteisiin ja käyn ne läpi heti naisten ostaston jälkeen. Sieltä löytyy melkein aina enemmän mun makuun varsinkin oloasuja ja huppareita. Jos haluaa normaalin koon, ottaa vaan pienemmän koon mitä normaalisti on ja jos haluaa oikeasti over size, se kyllä löytyy! Aloin kyllästyä siihen kun halusin jonkun oikeasti ison kollarit ja otin L ja XL koon naisten puolelta, tuntui että ne olivat silti liian lyhyitä. Miesten puolelta löytyy myös korkeammalla vyötäröllä koska heille on jätetty lökäreissä tilaa haarojen väliin. Monet kyseli myös mun maastohousujen perään jotka ovat näkyneet instastoryssä, miesten HM puoli! Melkein kaikki hupparit ja kollarit myös miesten, myös mallisto ja kuviointi vaikka addun tuotteissa on aika kivempiä jätkillä, tai ainakin mun makuun. :)

Muutamat lemppari arskatkin on miesten mallia, suurinosa isoista paidoista. Mäkin olen kuitenkin 166cm pitkä niin ei lahkeetkaan jää liian pitkiksi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ja käymään läpi miestenkin vaatteita kaupoissa, varsinkin jos etsii jotain rentoa päällepantavaa.

Tämäkään paita ei pettänyt, XL koko oli mulle juuri loistava ja ruutupaidan kanssa sai siihen vielä enemmän muotoa. Illalla tämähän oli ihan loistava yöpuku. Alennuksen jälkeen hintaa taisi jäädä vain viisitoista euroa.

JACKET & SHIRT – PUMA

RED SHIRT – BIK BOK

BOOTS – NELLY.COM

BAG – LOUIS VUITTON

Pictures: Didem

Kello oli vaikka mitä kun saavuttiin takaisin, mutta asukuvia ei oltu ehditty mun asusta vielä ottamaan. Ulkona olin onneksi hiljaista ja ennen meidän hotellia, oli siinä kiva risteys mistä sitten tulikin meidän kuvauspaikka.

 


Kommentoi