Hei hei hetkeksi

20.03.2018

Ihanaa lähteä pois, en ole hetkeen ollut näin innoissani! Samalla lähtö tuntuu jopa vaikealta, musta on tullut sen verran hullu koiranainen että jopa muutama päivä noista kahdesta tuntuu ihan älyttömältä. Näitä kuvia katsellessa aloin jo hämmästelemään miten erilaiseen paikkaan me ollaan menossa. Onhan sitä tultu matkustettua vaikka missä, mutta mikään ei ole ollut niin paratiisimainen paikka kuin tämä. Vain yksi pieni saari missä olemme, vain viisi ravintolaa ja vain hotellissa asuvat sekä työntekijät ovat paikalla.

Tästä tulee mahtavaa ja rentouttavaa, varmasti myös rentouttavin paikka missä tulee olemaan koska koko ajan ei ole ”mitä tehdään, minne mennään tänään”. Tekemistä on, mutta samoilla rannoilla, minnekkään ei olla menossa. Ihanaa vaihtelua kun matkaa ei ole suunniteltu minuutilleen koska tuntuu että pitäisi kokea ja nähdä nyt mahdollisimman paljon.

Matkalaukun pakkasin jo muutama päivä sitten, tätä ei ole ikinä tapahtunut joten se kyllä kertoo jo jotain. Asuja on mukana enemmän kun päiviä, onneksi aikaa on ja tulemme kuvailemaan varmasti niin että tulette kyllästymään mun kuviin kaikkialla. Nyt aijon pari postausta ajastaa ja sanoa moikat! Ensiviikon maanantaita lento on taas Suomessa joten viimeistään silloin olen taas täällä aktiivisena :) Oikein ihanaa tiistai iltaa ja reissun juttuja voi seurata instassa @uinoo.

JACKET – ?

SHIRT & PANTS – H&M

SHOES – NIKE

BAG – LOUIS VUITTON

SUNGLASSES – ELLOS

Pictures: Juuli Rönkä

 


One Response to “Hei hei hetkeksi”

  1. Anniina sanoo:

    Rentouttavaa lomamatkaa teille! :-)

Kommentoi