KK – Auringon alla mukana (kosmetiikka)

21.03.2018

Tällä kertaa KK:ta postauksen muodossa, sillä viikonloppu meni kipeänä ja nuhaisena, eikä ennen lähtöä ollut mitään mahdollisuutta kuvata videota. Mutta näistä tuotteista piti tehdä videota, onneksi tämä hoituu myös kivasti näin kuvien kautta :)  Halusin näyttää mun lemppareita kosmetiikassa, mitä otan mukaan aurinkolomalle. Eli mitkä on must tuotteet hiuksiin, iholle ja kasvoille. Tällaisilla lomilla ei kauhesti meikkiä tule käytettyä paitsi iltaisin jos haluaa tälläytyä, lämpöä on +30 joka on aika mukavasti, varsinkin suorassa auringossa.

MEIKKI /KASVOT

Huuliin tarvitsen kosteutta oli sääolosuhde nyt mikä tahansa, oikealla oleva Esilabeth Ardenin huulirasva kosteuttaa ja suojaa aringolta sillä kyllä, niitä huuliakin pitää suojata. Välillä laitan huuliin Fenty Beauty huulikiiltoa tuomaan sävyä, mutta enimmäkseen huulirasva on käytössä.

Tätä Buxomin voidemaista tuotetta voi laittaa myös meikkivoiteen sekaan, tykkään käyttää iholle tuomaan kiiltoa ja pehmeyttä, kun en ole uimassa tai kierimässä hiekassa. Mekon, shortsien yms. kanssa hieman kiiltävä dekolte ja jalat näyttää todella kauniilta… variskin kuvissa :D

Ainoa meikki mitä tulee käytettyä on jonkinlainen bronzer, yksi uusi suosikki on BUXOMin hieman kiiltävä ja sävyä tuova aurinkopuuteri. Tällainen tekee välillä ihan hyvää mun kalpealle naamalle.Viimeisenä Urban Decay kosteuttava suihke, tätä olen suihkutellut jo nyt paljon ja myös on ihana lennon jälkeen! Ei tarvitse läträtä voiteiden kanssa vaan tällä saa kasvoille ihanaa pehmeyttä.

 

HIUKSET

Silkkitipat, hiusöljy, kosteuttava suihke yms. on ihan pakollinen. Varsinkin jos on vaalea vaalennettu tukka, se kyllä tarvii paljon enemmän hoitoa ja kosteutusta kun normaalisti. Suolavettä, klooria ja aurinkoa se saa kokea päivän aikana aika paljon. Itse lisäilen jopa pari kertaa reilusti hiuksiin jotta pysyy pehmeinä.

Yksi tärkein mitä monikaan ei omista, hiukset saa kokea aika paljon auringon takia ja siksi niillekkin pitäisi olla oma suoja. Monet kun tulee matkoilta taksisin kotiin, voi hiuksien tuntuma olla jo ihan erilainen, joten muistakaa suojata myös hiuksia ihon lisäksi.

 

IHO

Tällaisia öljyisiä kiiltäviä tuotteita käytän todella vähän, varisinkin jos oikeasti on auringon alla. Mutta näitä tulee käytettyä kuvissa paljon, kun ihoa on näkyvissä, aavistuksen öljyinen pinta ihossa saa sen kauniisti kiiltämään eikä näytä kuivalta. Kuulostaa ehkä vähän hassulta mutta tämä tekee suuren eron kuvaan jos tätä on iholla tai ei. :D

Tämä on hieman samanlainen tuote, mutta ei ole ollenkaan öljyinen ja tuo aavistuken väriä ja paljon kiiltoa mukana, hieman glitterimäinen. Tätä laitan enemmänkin käsiin ja dekolte alueelle, vaikka jonkun topin kanssa. Enemmänkin valmiiksi päivittyneelle iholle tuomaan hohtoa.

ACOn aurinkorasvat, tykkään suihkutettavista jotka on helpo levittää ja parilla eri kertoimella. Käytän paljon 50 suojakerrointa, varsinkin lapsille tarkoitettuja sillä ne ovat aina monesti vedenkestäviä, kuten myös tuubista löytyvä kasvoille tarkoitettu aurinkorasva joka menee helposti vaikka käsilaukkuun. Mukana myös 30 suojakertoimella, mitä tulee käytettyä vähemmän, mutta esim varjoisina päivinä tai kun ei ole uimassa.

Ja yksi ehdottomasta tärkeimmistä itse aurinkorasvojen jälkeen, nimittäin after sun. Vaikka sitä kuinka suojaa itseenä, kyllä sitä ehtii jotenkin jostain palamaan niin on ihanaa saada iho heti rauhoittumaan. Tänäänkin kummallakin 50kerrointa siellä ja täällä, vähän niskasta jäi levittämättä niin sieltä ehti jo punastua :D

 


Kommentoi