Joustavat kengät

22.03.2018


Tein ihan mahtavan löydön Zarasta yksi päivä, nämä kankaiset vaaleanvihreät kengät! Tällaisista joustavista ja sukkamaisista korkokengistä on tullut ihan lempparit, mutta niitä ei tunnu löytyvät mistään… paitis no Zarasta. Sukkamaista verkkoa, mutta silti tukevat ja mukavimmat ikinä. Olen kaivannutkin enemmän väriä kenkähyllylle, varsinkin kun kevät alkaa oikeasti olla jo täällä. Olen jopa kyllästynyt aina laittamaan mustat korkokengät jalkaan, viimevuonna kun vaatekaappi sai kokea enemmän värejä, niin tällä kertaa saa myös kengät!

Saavat hetken odottaa hyllyllä ja pääsee kyllä korkeintaan joku viikonloppu ilta jalkaan, mutta vielä säät ei suosi niin että nämä voisi arkena laittaa jalkaan. Mutta sen olen oppinut että kun joku saa leuan koskettamaan lattiaa, kannattaa ne napata itselleen sillä parin kuukauden päästä vain harmittaa kun kaikki on loppuunmyyty eikä mistään löydy edes samantapaisia :D


One Response to “Joustavat kengät”

  1. Anni sanoo:

    Tosi kauniit ja kesäiset kengät! :)

    http://www.annimarian.com

Kommentoi