HELSINKI – DOHA – MALE

28.03.2018

Ja näin meidän matka alkoi Malediiveille Velassaru saarelle päin, viisi tuntia Dohaan ja sielä viisi tuntia Malen lentokentälle. Kuvia on tästä viidestä päivästä iso kasa eikä ihme, paikka oli niin upea että olin varautunut siihen että siellä oikein haluaa kuvailla kaikkea ja kaikkialla.

Kesää on jo ikävä ja niin myös kesäisiä vaatteita, niimpä pakkasin tuolle reissulle saman verran mukaan kuin parin viikon matkalle ;D

Kyllä mieli lepäsi, emme kummatkaan olleet tuollaista lomaa ikinä kokeneet ja se oli sitä mitä tarvittiin. Katsoin lentoja ja hotelleja monta tuntia putkeen, koska päämääränä oli kummankin unelmalomakohde, halusin tästä matkasta ikimuistoisen. Hyvät ja edulliset lennot löytyi oikeastaan melkein heti, paluumatka oli aavistuksen vain hankala sillä Dohassa piti 10h odottaa lentoa takaisin Suomeen. Monista saarista ja resorteista piti sitten valita, niitä oli paljon!

Osa karsiutui valmiiksi jo pois koska huoneita tai bungaloja ei enää edes ollut, oltiin kuitenkin viikon varoitusajalla lähtemässä. Myös karsin heti pois paikat jotka olivat todella kaukana ja matkustus Malesta olisi kallista ja myös 2-3h matka kaiken päälle. Pelkkä pienlentokoneella menopaluu olisi ollut 400-500e luokkaa per henkilö. Seuraavaksi kävin läpi melko lähellä olevat saaret joihin oli n. max tunnin matka jolloin matka tapahtuisi veneellä ja seuraavaksi karsiutui todella kalliit paikat joita myös kyllä riitti. Olihan siellä makeita luxus paikkoja missä 4 yötä olisi ollut jopa 10-20 tuhatta. Kävin kyllä hieman kurkistelemassa koska kyllä hieman kiinnosti mitä tuollaisella hinnalla saa :D

Muutama saari oli enää jäljellä ja Velassaru oli ehdottomasti mielestäni yksi kauneimmista ja siellä oli myös bungalow altaan kanssa, muutenkin koko saari kaikkineen oli saanut loistavia arvosanoja siellä käynneiltä. Tämä on mulle aina tosi tärkeää, sillä harvoin mikään hotelli yms. saa huonoja arvosteluja huvin vuoksi. Hintakaan ei ollut paha, sillä tuolloin hotels.com:issa nuo yöt olivat hyvässä alennuksessa.

Eli mitä tulee aina muistaa, niin saarin on aina kuljetus joka ei kuulu hintaan vaan se maksetaan erikseen. Kaikkialla ne lukee kyllä valmiiksi, jossain ehkä pikkutekstillä tai todella alhaalla. Meidän saarelle maksoi 130e menopaluu per pää ja 20min matka, mikä kuulosti paljon paremmalta kuin 500e ja 2,5h. Lyhyt loma kuitenkin, niin tuntuu ettei myöskään mihinkään halua tuhlata aikaa vaan tuo parikin tuntia ylimääräistä on arvokasta.

HOODIE, TOP, PANTS – TOMMY HILFIGER men

SHOES – ADIDAS


3 Responses to “HELSINKI – DOHA – MALE”

 1. Jepsu sanoo:

  Moikka Aino,
  toivottavasti sulta tulee isompaa postausta Malediiveistä, se on nimittäin mun suuri haave päästä sinne. :)
  Sopiiko kysyä paljon matka tuli kustantamaan yhteensä? Ja millanen hintataso kohteessa oli, superkallis oon normaalisti kuullut mut miten itse koit?

 2. hanna sanoo:

  Odotan innolla lisää postauksia! Juuri palasin itse Malediivien reissulta.

  Täytyy vaan sanoa, mitä et tuonut tässä postauksessa ilmi, että paljon edullisemmin pääsee majoittumalla paikallisten saarilla. Kuljetukset Malesta jopa kolmen-neljän tunnin päähän oli ihan pari hassua dollaria paikallisilla lautoilla. Usein Malediiveista on se mielikuva, että sinne voi matkustaa vain kalliilla budjetilla resorttisaarille, joten siksi halusin korjata tämän, jos joku hakee näistä postauksista matkavinkkejä!

  Me valitsimme paikalliset saaret, joissa oli turisteille omat bikinirannat (normirannoilla ei saa olla bikineissä, koska muslimimaa) ja saimme todella edullisesti muutamilla kymmenillä dollareilla/yö hyvät majatalot/hotellit aamiaisineen. :) Kun oli hyvät hotellit ja rannat oli niiin ihanat ja välillä lähes autiot, ja tekemistä riitti, ei kaivannut kalliisiin resortteihin. Mutta mielenkiintoista siksi kuulla teidän vähän erilaisesta matkasta :)

 3. H sanoo:

  Hei! Muistelin, että oon lukenut sun blogia jo vuosia ja mieleeni tuli se kuinka paljon sun tyyli on vuosien aikana muuttunut (kuten meillä kaikilla.. :D). Tästä tuli mieleen postausehdotus, että tekisit aikamatkoja blogin alkuajoilta tähän päivään niin vaatteiden, hiusten kuin meikkienkin avulla eli kertoisit, mitkä tekijät on muovannut noita vuosien saatossa. Olettaisin, että muoti ja omat mieltymykset, mutta olisi hauska kuulla käännekohtia, miksi olet vaihtanut vaatetyyliä/meikkaustyyliä/hiustyyliä ja ylipäätään kommentteja vanhoista asukuvista yms. :)

Kommentoi