Welcome to Velassaru

03.04.2018

Takana oli kaksi 5h lentoa ja kolmen tunnin pysähdys DOHAn lentokentällä. Malen lentokenttä oli pieni ja vaatimaton, kun oltiin saatu laukut haettua meitä odotti kyltin kanssa hotellin työntekijä jonka kanssa odoteltiin muutamaa muutakin pariskuntaa. Pian hypättiinkin veneeseen jolla meni reilu 20 minuuttia ajaa saarellemme, pian se olikin ihan nenän edessä; Velassaru.

Kamera oli kyllä kädessä, mutta keskityin enemmän videokuvaukseen. Eli tämän viikon sunnuntaina näette kyllä pajon materiaalia tästä koko matkasta, kuvia tuntuu olevan enemmänkin auringonlaskuista, palmuista ja asuista. Videolla onneksi näette paikkaa hieman kattavammin :)

Olimme neljän aikaa perillä, eli päivää oli vielä hyvin jäljellä. Meille esiteltiin saarta, vietiin oven eteen ja ei siinä paria minuuttia pidempää tainnut mennä kun kummallakin oli uikkarit päällä ja mentiin meidän takapihalle. Oma bungalow oli loistava idea, siitä me ei kummatkaan haluttu luopua. Oli ihanaa päästä heti uimaan milloin halusi, ilman että piti mennä hiekan kautta jatkuvasti ja yksityisyyttäkin olin.

Ensimmäinen auringonlasku ja joka ilta jaksoi tuota taivasta vain ihastella.

Vedessä tuli kyllä viihdyttyä ja myös kuvailtua, Samppa meni takapihan uima-altaan reunalle ja uiskentelin suoraan linssin alla selällee.

Saari oli myös täynnä isoja lintuja jotka viihtyivät paljon rannoilla ja talojen katoilla. Tässä meidän oma lintu Harri joka monesti istuskeli lähellä kun oltiin uima-altaalla, meressä ja milloin missäkin :D

 


3 Responses to “Welcome to Velassaru”

  1. Anniina sanoo:

    Kauniita kuvia! Ja hauska tuo teidän Harri :-D

  2. Anna sanoo:

    Niin ihanat kuvat! <3

  3. Nimetön sanoo:

    Moikka! Olisi kiva saada pitkästä aikaa päivitettyä hiusvideoo :) esim tolla viimesimmällä videolla (maaliskuun suosikit) sun hiukset näyttää ihanan harmahtavilta, eikä taita yhtään liilaan/siniseen/vihreeseen tai mihinkään muuhunkaan, eli just täydellinen sävy, niin olis kiva kuulla että millä sävytät niitä kotona ja jos on käsitystä mitä sävyjä kampaaja käyttää sun hiuksiin yms yms.

Kommentoi