Turkoosia ja vihreetä

10.04.2018

Fiilis oli ihan mieletön kun saavuimme saarelle. Leuka loksahti melkein kirjaimellisesti hiekalle kun kaikki oli kauniimpaa kun olin odottanut. Hiekka oli melkein valkoista, vesi oli aina turkoosia ja läpinäkyvää, kaikkialla oli vihreetä ja ihmiset hymyilivät. Ekana iltana oli ainoa hieman huono sää, joka tarkoitti sitä että oli hieman pilvisempää. Muuta koko viikon ajan oli melkein pilvitön aurinko ja vaikka lämpöä oli yli 30 astessa, ei ikinä ollut tukala olo. Ilma liikkui ja vesi oli aina lähellä.

Kaappiin olun juuri sopivasti ehtinyt muutamia kesäisiä juttuja hankkimaan, oli ihanaa että ne pystyi vaan pakkaamaan mukaan ilman että pitäisi Suomen hyviä säitä odotella. Tuo Zaran söpö korilaukku oli kyllä ärsyttävän huonoa tekoa.. kahva meni ekan tunnin sisällä rikki.

DRESS – KAPPAHL

NECKLACE & SUNNIES- NA-KD*

BAG – ZARA

SHOES – ADIDAS

*saatu

Aurinkoa ehti olla vielä ylhäällä reilu kaksi tuntia, kun oltiin saavuttu meidän bungalowiin. Eli nopeat uinnit, vaatteiden vaihto ja syömään sillä nälkä oli jo todella kova. Ei kauheasti tullut valvottua sillä kummatkin olivat aika uupuneita matkasta, mentiin  aikaisin nukkumaan ja herättiin jo ennen 7am. Tämä oli täydellinen juttu, sillä saatin rytmi heti käyntiin ja aamu aina aikaisin aloitettua, sillä aurinko alkoi jo kuudelta laskemaan.


2 Responses to “Turkoosia ja vihreetä”

  1. Nimetön sanoo:

    Näin sun ig:ssä kuvan sinisestä mekosta, jossa olkapäät jäi näkyviin, jota pidit juuri tuolla reissulla. Aivan ihanan näköinen :) mistäs olet ostanut sen?

Kommentoi