Jälkiruuat rannalla

12.04.2018

Yksi ihanin asia tällaisissa paikoissa on mun mielestä aina eläimet, joita normaalisti näkee vain tv-ruudun läpi. Vaikka ne ei olisikaan sen kummallisempia kuin kaloja, matelijoita ja erilaisia lintuja, jään aina tuijottelemaan ja ottamaan valokuvia. Variskin matelijat ja jopa ötökät (oi kyllä) on olleet nuoresta saakka jo pieni pakkomielteisyys ja edelleen seurailen niitä jos sellaisen jossain kohtaan.

Harmi että nämä olivat kyllä sen verran nopeita että ehdin näkemään vain nopeita vilkaisuja..

Kuten matkavideolla näkyi, meni aina aamuisin saaren ympäri jäätelökärry. Joka päivä oli kaksi eri makua, yksi jäätelö ja yksi sorbetti. Nämä kiinnosti jopa aikusia enemmän kuin lapsia (joita kyllä aika vähän saarella oli) mutta he pysyivät mielummin altaalla leikkimässä kun aikuiset taas jonottivat yhtä tai jopa kahta tuuttia itselleen ;D

HAT – ZARA

BIKINIS – NLY

Pari kertaa siirryttiin iltaan vieressä oleville säkkituoleille myös, jotka oli palmujen suojassa. Rauhaisampaa ja maisemat olivat vieläkin lumoavammat.

Pieni jäätelötauko ja meno sai taas jatkua pian!

 

 


Kommentoi