Häämatka varattu

06.05.2018

Anteeksi myös pieni hiljaisuus, tuntuu että tässä pari viikkoa on ollut paljon meneillään, varsinkin pään sisällä ja suurimmat osat vapaasta ajasta jotka monesti menee kirjoitteluun yms. blogijuttuihin, olen pyhittänyt hääjutuille. Tajusin että ei tässä ole kuin kuukausia kuin kaikki pitäisi olla valmista ja vaikka mitä juttuja vielä puuttuu.. kuten kutsut ;D . Käärin siis hihat ja koneella tuli vietettyä aika mukavasti aikaa, enimmäkseen googlailuun ja asioiden etsimiseen. Häämatkakin on nyt varattu!  JESHassua kyllä kaikessa oli ehkä se, että häämatka on tuntunut vievän eniten multa aikaa kun kaikki muut häihin liittyvä yhteensä :D Ulkomaanmatkat on vaan sellaisia joissa oon todella tarkka, tuli vertailua loputtomasti hotelleja, lentoja, maita, kaupunkeja jne jne. Vielä kun kyseessä on häämatka niin haluan matkan olevan ikimuistoinen, vaikka Malediiveja on vaikea päihittää, on onneksi meillä edessä kaksi mun unelmakohdetta myös.

Mulla oli heti ideana että haluan yhdistää ranta- ja kaupunkilomaa. Kaupunkilomat ei oo aikanaa meidän ihan suosikki juttu, koska siellä ei vaan aina tuu rentouduttua niin paljon, mutta max. viikon jaksaa olla myöskin rannalla palmujen kanssa, kunnes tuntuu että haluaa jotain muuta. Niimpä mennään ensin rannalle rentoutumaan Meksikoon ja sen jälkeen meitä kutsuu New York.

Ja vaikka monet ovat sanoneetkin ettei Malediivien jälkeen mikään matka kauheasti tunnu missään, tuntuu että olen näistä kohteista jopa enemmän innoissani. Niissä on paljon enemmän kulttuuria ja menoa, vaikka ei pakolta yhtä siistiä ja kaunista. Tämä edellinen loma kun oli vain yhdellä saarella rentoutumista(mitä tarvittiin ja haettiinkin), niin nyt pääsee ehkä aivotkin liikkeelle rentoutumisen lisäksi. Kummatkin on paikkoja joista olen unelmoinut kauan ja sellaiset jotka haluan Sampan kanssa kokea. NYCissä kun olin viimevuonna pari päivää työmatkalla, tiesin että tänne meidän on pakko palata yhdessä.

Tästä loppuvuodesta tulee ihan mahtava, edessä on vaikka mitä kokemuksia ja muutoksia, isoin tietenkin häät joita on odoteltu pitkään. Musta ei ole edelleenkään tullut esiin hääintoilijaa, odotan vaan kovasti että päästään sanomaan ”tahdon” toisillemme ja rentoa iltaa joka vietetään vain läheisten kavereiden ja sukulaisten kanssa. Isot hienot hää ei ollu vaan meidän juttu eikä kumpaakaan itsessään häät niin paljon kiinnosta, joten päätettiin tehdä tietenkin niistä meidänlaiset kuten kuuluukin. En malta odottaa että pääsen asiosita kertomaan ja joskus jopa päivästä kuvia jakamaan, mutta edelleenkään en halua avata asiaa sen enempää ja palailla vasta muutaman kuukauden päästä kunnolla kun the päivä on ohi.

SUNGLASSES – LE SPECS

BIKIN & JEWELRY – NA-KD*

*saatu

 

 


Kommentoi