Batman & Robin

07.05.2018

Viikko siitä on nyt vierähtänyt kun vappu oli ja meni. Päätin järkätä pienet kotipippalot ja kutsua paikalle pienen määrän kavereita, koristella kodin ja pukeutua kunnolla. Tällä kertaa päätettiin hommata jotkut kivat tiimi asut ja no, pitihän sellaiset hankkia myös koirille.

Meillä oli siis vappun lisäksi ns. ”terassinavajaiset” sillä parvekesäät olivat vihdoin saapuneet ja ulkona pystyi istumaan todella myöhään saakka. Valoa ja lämpöä kyllä riitti! Niimpä parveke sai hyvin vappumaisen ilmeen, väriä, palloja ja yksisarvisia. Kaikki nämä tarvikkeet saatiin Juhlahumulta täydellistä vappua varten<3 Paketti saapui päivässä kotiovelle ja kävin vuokraamassa heliumia, jotta pallot saataisiin kattoon saakka. Oli muuten yllättävät hauskaa ja jopa rauhoittavaa tuo ilmapallojen täyttö.

Meidän mini Batman ja Robin, Sancholla kun oli korvat jo valmiina, ei paljon tarvittu. Halusin saada koirat mukaan tunnelma ja hankkia asut jotka ei tuntuisi kuitenkaan päällä kauhean erilaiset kun poikien normaalit vaatteet. Eli kummallaki oli paidat, missä oli viitat kiinni. Eikä pojat ollu moksiskaan, koska huomiotakin sai enemmän kuin yleensä <3

Robinit

Koska sivuilta löytyi kaikkea ihana värikästä ja varsinkin yksisarvisteemalla, oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi kun on juhlapyhä milloin saa hieman hassutella 😄

Terassin pöytä oli katettu, boolia, suklaamansikoita, munkkeja, kasviksia, sipsejä ja poppareita.

Kaljapullo ja kalja


Joonas ja Lotta, heilläkin ihan mahtat tiimiasut :D !

Kaikki pojat…

…ja kaikki tytöt <3 minä, Sarah, Emmi, Hanna, Lotta ja Marianna.

 

Ja meidän hyvin outo perhe, en tiedä oliko koirat niin häpeissään että Pablon piti Sancholle tehdä face palm.


Olin myös tilannut uutta filmiä kameraan, niin aamulla oli aika mahtavaa näitä jälleen käydä läpi, vaikk tässä ei nyt kaikki kuvia olekkaan. Kiitos kaikille ihanille kavereile, oli kyllä mieleenpainuvin ja tapahtumarikkain vappu piiiiitkään aikaan.

 


5 Responses to “Batman & Robin”

 1. Merqqu sanoo:

  Mitä tuossa boolissa on? :)

 2. Laura sanoo:

  Toivottavasti ensi kerralla annat turhaksi käyvän ilmapallon vaikka kadulla ensimmäisenä näkemällesi lapselle. Olisiko siinä ideaa ensi vapuksi? :) Oli harmi katsoa IG:stä, kun vain vapautit pallon taivaan tuuliin. Folio ja naru päätyvät pahmmillaan luontoon roskaksi.

 3. Anonyymi sanoo:

  Mikä tän sun blogin tarkoitus nykyään on? Tuntuu että teet tätä vaan työnä ilman intohimoa ja kiinnostusta. Videoitten sisällöt toistaa samaa eikä sulta oo nähty mitään uutta pitkään aikaan.
  Parempi pitää taukoa kuin väkisin yrittää tuottaa sisältöä josta näkyy, että sun kiinnostus tätä hommaa kohtaan ei oo huipussaan.
  Tiedän myös että et tule julkaisemaan tätä kommenttia (en sitäkään ymmärrä), mutta toivon että tämä kommentti herättää sussa ajatuksia ja otat aikaa miettiäksesi tämän blogin tarkoitusta ja tulevaisuutta.

 4. Lisa sanoo:

  Ei liity tähän postaukseen, mutta aikaisemmin kerroit että lähdette häämatkalle Meksikoon. Kai olette tietoisia, että siellä on pahin hurrikaanikausi juuri syksyllä? Joka syksy Suomessakin uutisoidaan kuolonuhreista Meksikossa hurrikaanien ja hirmumyrskyjen jälkeen.

  Mietin vaan, kun Malediiveille et uskaltaisi matkustaa sadekaudella, vaikka sadekausi nimensä mukaisesti tarkoittaa vain MAHDOLLISESTI sadetta silloin tällöin ja useimmiten iltaisin ja öisin. Mutta Meksikossa tosiaan syksyllä aika isona riesana sadekauden lisäksi nuo trooppiset myrskyt.

 5. Pp sanoo:

  Hei apua kauneusvideossasi vilahti stockalta ostamasi teline vanulapuille ja puikoille. Tarviin sellaisen!myydäänkö niitä vielä/milloin ostit?

Kommentoi