Kukkia kukkia

24.05.2018

Kukkamekot ne jaksaa vaan ihastuttaa, mikä on edelleen hieman huvittavaa sen takia koska hyvä että vuosi sitten omistin edes värikkäitä mekkoja. Silloin olin tainnut pari ensimmäistä löytää ja tullut siihen tulokseen että juuri ne värikkäimmät ja kukallisimmat mekot ovat mun mieleen. Nyt niitä on kaappi täynnä, erimallisia, pituisia, värisiä ja kukallisia.

Olen aina pukeutunut hyvin värittömästi ja varsinkin mustaan, jonka takia olen vuosian ajan kuullut kuinka voisin ”välillä vähän väriä käyttää” mutta se ei ole vain tuntunut omalta vaikka on kokeitu. Nyt on tullut vain huomattu että varsinkin mekkoihin yms. pukeuduttua haluan juuri väriä ja rennommin, tykkään pysyä mustavalkoisessa.

Päällä uusi mekko Bubbleroomilta, navy sininen ja ihana kietaisumalli.

Jopa miehen kanssa sopivasti sovittiin yhteen, sinisissä molemmat <3

 


Kommentoi