Kesänkosmetiikka: kiiltoa ja kirkkautta

28.05.2018

Kaupallisessa yhteistyössä mukana: Pepsodent

Kesällä kauneustuotteeni koostuvat nykyään enimmäkseen kaikesta kiiltoa antavista tuotteista. Meikkinikin on pelkistynyt lämmön saapuessa ja käytän harvemmin mitään värikästä tai tummaa. Kunhan huulet ja kasvojen oikean kohdat hohtavat! Kultaiset ja shamppanjan sävyiset korostuspuuterit ovat kovassa käytössä. Niitä tulee käytettyä poskipäiden lisäksi amorinkaarelle, hieman leukaan, nenään, kulmaluihin ja jopa luomivärinä. Vastapainona ja myös toisena tärkeänä on varjostus, jolla voi rusketusta korostaa ja tuntuu että kyllä, jopa niistäkin löytyy nykyään pientä kiiltoa..  Hunajaiset ja hieman glitteriset huulikiillot ilman sävyä ovat myös nykyään yhdistettynä melkein jokaiseen meikkiin, oli se sitten arkinen tai näyttävä. Vuosi sitten matta oli niin se juttu, kaikkialla muualla meikissä paitsi noh juuri niissä poskipäissä. Nyt tuntuu ettei kohta koko kehossa ole enää kohtaa joka ei jollain tapaa hohtaisi tai kiiltäisi!

Uutena rakkautena ja iholle myös hohtoa tuovat voiteet jotka on tarkoitettu kropalle, kuten ”body lava”. Näiden kaveriksi en tarvitse muuta kuin aurinkolasit sekä valkoisen hymyn, jonka ylläpitämiseen ja kirkastamiseet multa löytyykin myös hampaille tarkoitettu oma ”meikki”kynä. Myös yksi tärkein kosmetiikka mitä aamulla tulee käytettyä on tietenkin vaaleutta ylläpitävä hammastahna, tämä ei myöskään ole kyllä mikään poikkeus sillä tiedän että varmasti aika monen olisi aika vaikea lähteä ulos ovesta ilman että hampaat olisi puhtaat :D

Pepsodent White Now -valkaisukynä ei vahingoita hammaskiillettä, vaan luon väliaikaisen vaaleuden. Kynää voi siis käyttää milloin vain, itse olen monesti aamulla lisännyt juuri hampaiden pesun jälkeen, tai ennen kuvia, videonkuvausta yms. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa käyttää valkaisevaa White Now Gold – hammastahnaa. :)

Kevyt kerron hamppaisiin, minuutin antaa kuivua ja valmista!


Kommentoi