Paksarit

04.06.2018

Mikä siinä on kun jotkut muotivillitykset vaikuttaa ekana ihan naurettavilta ja muutaman kuukauden päästä olet niihin itsekkin ihan hulluna. Joka vuosi sama juttu kun joku tulee takaisin muotiin. Tässä vuoden sisällä esimerkiski vyölaukut, paksupohjaiset lenkkarit, jopa sellaiset hieman rumat lenkkarit jotka näyttävät kulahtaneilta. Viime syksynä näille tuli hetken pyörieltyä silmiä ja ajateltua ”no joillakin ne näyttää hyvältä ja jokainen tyylillään, itse en kuitenkaan IKINÄ pukisi”. Ja täällä sitä ollaan, ihan koukussa vyötärölaukkuihin. Varsinkin kun on päässyt sen makuun että jos ei tavaraa ole paljon mukana, niin laukkua ei tarvitse kantaa mukana vaan kädet ovat vapaana.

Varsinkin shoppailessa, ulkona ja tanssiessa tämä on aivan parasta. Toiset ovat sitten hieman maskuliinisemmat lenkkarit, joista tulee hieman Spice Girl vibat! Näitä kun valitsin kaupassa, vein ne takaisin valehtelematta ainakin kolme kertaa tunnin sisällä, mutta aina piti käytä katsomassa uudestaan ja kokeilla. En halunnut valita tietenkään lenkkareita jotka jäisivät käyttämättä mutta joku niissä kiehtoi samalla kun epäilytti suuresti. No nyt nämä ovatkin olleet tässä pari kuukautta enemmän käytössä melkein kuin mitkään muut mun lenkkarit :D

Onko siellä muita jotka ovat lähiaikoina ihastunut johonkin asusteeseen tai vaatteeseen, joka ennen enemmänkin nauratti?

SUNGLASSES – NA-KD

HOODIE & PANTS – ADIDAS

SHOES – FILA


Kommentoi