Ilman paitaa

05.06.2018

Ihastuin tähän asuun heti sen nähtyäni, kukkainen paita vyöllä sekä rennot housut samalla kuosilla. Paita kiinni näytti kokonaisuus liikaa jumpsuitilta ja ulkona oli myös kuuma, päätin siis vetäistä ja valitsin topin sijalle vain satiiniset rintsikat, jotka toimikin tässä ihan loistavasti!

Nykyään kun on toppeja jotka ovat samankokoisia kun rintsikat, on paitoja joista näkyy sen verran läpin että on ihan sama onko sitä päällä vai ei, joten miksi ei näinkin. Itselle oli tärkeintä että oli mukava olla, ei ainakaan tullut kuuma ja varmasti tulen pitämään tätä täysin samaa asua joku päivä uudestaan.

Koko asukokonaisuuden sain Nellyltä kun lähdettiin heidän kanssa reissuun, korvikset ovat H&M, laukkun Mangosta viime syksyltä ja aurinkolasit Carolina Herrera.  Kuvat otti ihana ja taitava Juuli <3

Ihanaa kun suomeenkin on tullut nämä säät kun tuntuu että olisi päällä mitä, niin on kuuma. Voi että miten kesää voi ikävöidä kun talvi tuntui loputtoman pitkältä. Joka kerta tämä menee vain aivan liian nopeasti ohi ja ei mene kauankaan kuin syksy saapuu. Joten nyt laitan itsekkin läppärin pois, laitan lasit silmille ja lähden nauttimaan kesästä.

Ja kyllä, jalassa on söpöt karvaiset sandaalit <3__<3

 


Kommentoi