Oispa jo ohi…

12.06.2018

Pari edellistä kuukautta ja no tämäkin ovat olleet aika hektisiä, tuntuu etten ole elämäni aikana varmaan asioita stressanut näin paljon kun monta asiaa käynnissä ja sen takia myös kaikki tuntuu menevän sekaisin. Vaikka häitäkin odottaa, voi että odotan myös sitä että ne ovat ohi ja se oli siinä, nyt ajatukset tuntuu menevän vain niiden ympärillä eikä keskittymistä riitä melkein muuhun.Haluaisin vain jo olla naimisissa, makoilemassa häämatkalla rannalla. Tästä kesästä kun ei ole tulossa mikään super rento vaan tiedän että pidän itseni pään sisällä kiireisenä ja tietynlainen stressaaminen tulee vielä kestämään muutaman kuukauden. Tarvitsen hiekan jalkojen alle, kauniin auringonlaskun ja rauhan. Tuntuu että kohta alkaa stressaamaan… koska stressaa liikaa :D Mutta en vain ole mikään hää ihminen, mutta tiesin myös että se vasta kaduttaisin jos häitä ei tulisi pidettyä, siksi niistä tehtiinkin mahdollisimman pienet ja paikalla on vain parhaimmat kaverit ja sukulaiset joiden kanssa on tekemisissä.

Kuulumisiakin tuntuu olevan vaikea tänne päivittää kun samat asiat vain pyörii päässä kuukaudesta toiseen haha! Toivottavasti tämä muuttuua pian edes hieman..

DRESS – ASOS

EARRINGS – NA-KD


Kommentoi