Värien keskellä mustavalkoista

27.06.2018

Tämä asu oli niiin mustavalkoinen, että oli pakko etsiä mahdollisimman värikäs kohta Suvilahden värikkäiden seinien keskeltä.

Ideana ei ollut pelkästään tänne tulla asukuvia jakamaan, vaan kertoa siitä että huomenna olisi pari Ikea kassillista tavaraa menossa Kampin kirppikselle :) Paikka on sama kuin viime kerralla, eli Brand Secondhand. Sama pöytäkin kuin viimeeksi(kassaa melkein vastapäätä), siellä se on jälleen kaksi viikkoa, eli paikalle voi mennä rauhassa kun sopii ja sovitella rauhassa. Tykkäsin tuosta paikasta todella paljon, tosi hyväkuntoisia juttuja, myös paljon merkkivaatteita sekä asusteita. Ja koska pieni liike niin helppo käydä läpi ja siisti, toisin kun monet itsepalvelukirppiset.

BRAND SECONDHAND

Ruoholahdenkatu 10, 00180 Helsinki

AUKIOLOAJAT

MA-PE  12-19                       

LA & SU 12-16

TOP, LEGGINGS & T-SHIRT – ADIDAS

SHOES – NIKE

SUNGLASSES – DIOR (eyerim.com*)

Pictures: Samuli Heikkinen 

*saatu

Näistä koko mustista aurinkolaseista on tullut ihan mun luottolasit, tulee käytettyä melkein päivittäin! Kohta vuoden ollut samat hopeisina ja tuo malli vei vaan mut mennessään. Nämähän ovat Diorin Homme mallistoa, eli miesten malli mikä menee täydellisesti myös naisille. Oon tunnetusti aikamoinen aurinkolasi hullu ja jos mun pitäisi yksi pari säästää kaikista, ottaisin ihan epäröimättä nämä.

 

 


Kommentoi