Piknikillä tyttöjen kanssa

03.07.2018

Kesällä ulkona syöminen ja säästä nauttiminen on ihan parasta, varsinkin silloin kun säät oikeasti meitä suosii. Joka vuosi oon aina lupaillut itselleni kuinka nyt tulee kauheasti tehtyä piknik reissuja vaikka ihan pihalle, mutta aina se jotenkin unohtuu.. Pelkästään se idea jo houkuttelee, auringon alla, vieressä kaverit, hyvää ruokaa ja musiikkia. Nyt kun päästiin kavereiden kanssa vauhtiin tänä vuonna, päätin hankkia myös kunnon kamppeet tulevia reissuja varten! Eihän nämä ole pakollisia juttuja, mutta kaikki mut tuntevat tietää kuinka seko näissä asioissa olen. Mulla on paljon mukavempi fiilis kun alla on värikäs kosteutta hylkivä alusta, värikkäitä muovisia astioita ja jopa oma pieni tyyny makoiluun. Ja että näiden kaikki sävyt sopivat toisiinsa, tyhmää mutta totta.

Kipot tuli hankittua IKEAsta, sietä ostin syviä ja tasaisia lautasia, kuvissa ei edes näy, mutta korilaukussa(mun pikniklaukku) on vielä settiin menevät haarukat, veitset ja lusikat. H&M homesta netistä tilasin sitten tuon huovan, tyynyn ja kotona myös samaa kuosia oleva kylmäkassi!

Mukana kulkee myös aina JBL matkakajari, servettejä, aurinkorasvaa ja pieni veitsi sekä leikkuulauta. Nämä kaikki aina kaapissa tuossa yhdessä kassissa, jonka voi heittää olalle ja lähteä matkaan.

Makoiltiin Hannan etupihalla Hannan, Sarahin ja Saran kanssa. Mukana vielä oli yksi karvainen kaveri pitämässä huolen ettei nakkeja ja pullia varmasti jää yli.. Ihana Sara oli vielä aamulla leiponut meille mukaan keksejä. #vaimomatskua En ole myöskään keksien suuri rakastaja ja niitä ei tee ikinä mieli, mutta nämä olivat kyllä niin suussasulavia (sisällä oli mm. Dumlea) että näitä odotan saavani kyllä pian lisää kiitooos. Ja pian tarkoittaa PIAN.

KIMONO – H&M

TOP – ?

SHORTS – ELLOS*

Pictures: Sarah Latosaari

*saatu

Vaikka pari päivää tässä on ollut aika pilvistä ja kylmää, pian ne kesäiset säät on taas täällä ja saadaan varautua toivottavasti pian uuteen piknik reissuun <3


Kommentoi