Mökillä taas

12.07.2018

Ennen kun saatte ruissista matskua, on pakko tänne laittaa kasa kännykkäkuvia mökiltä jonne suuntasin heti ruissin jälkeen. Yleensä kun festareilta tulee kotiin, tulee istuttua pari päivää vain koneella, muokaten kuvia ja videota. Pakko kyllä myöntää että jälleen kerran tuo fiilis oli ja koska viikonloppu oli niin onnistunut, halusin vain jo hypätä kuvien syövereihin ja muistella vain parin päivän takaisia muistoja ja fiilistellä vielä hetken.

Nyt kuitenkin oltiin jo aikoja sitten sovittu, että mennään pariksi päiväksi kaverin perheen mökille heti viikonlopun jälkeen. Tuli to-ma yöt nukuttua aika vähäisillä unilla ja riehuttua paaaaljon, joten tällainen kahden yön miniloma ja rauhoittuminen oli kyllä tarpeen. Samppa haki mut juna-asemalta kotiin, ehdin pakata pienemmän laukun mukaan,käydä nopeassa suihkussa ja valmistella muistikortit mukaan, sillä tiesin etten malttaisi olla kokonaan kuvien selailusta erossa :D Ja tietenkin halusin kavereille pystyä mahdollisimman nopeasti lähettää heidänkin kuvat mitkä kameralla oltiin otettu. Eli kyllä, vaikka kone ja kuvat tuli mukaan, tuli tätä tehtyä vain iltaisin pari tuntia kun muut olivat menneet jo nukkumaan. Muuten sai vain ihastella maisemia, syödä kunnon ruokaa, juosta ja riehua koirien kanssa, pelata korttia ja vain olla rakkaiden ystävien kanssa.
Pääsin jo ruississa HUJI sovelluksen makuun, millä kaikki nämäkin kuvat ovat otettuja. Eli sovellus on tavallaan ”kertakäyttökamera” joka ottaa yhden kuvan kerrallaan, hieman hitaammin sitä ”kehittäen” eli filtterit ovat aina hieman erilaisia ja kuvat aina todella tunnelmallisia. Varisinkin täällä oli ihana tällä leikkiä, koska taivaan kauniit värit aina vain korostuivat kaikissa kuvissa eikä kuvien muokkauksesta tarvinnut huolia.

Oltiin juuri veneellä saavuttu saarelle, pojat meni lämmittämään saunaa ja me tytöt koirien kanssa fiilisteltiin enemmänkin maisemia.

Samppa ja Pate, sekä pieni Sancho.

Samppa hakkaamassa puita ja jaloissa näkyy hienot jäljet, kiitos paintboll ja polttareiden koko keho on näitä täynnä ;,D

Mökin edessä aina auringon alla oli terassi missä eniten tuli vietettyä aikaa. Koko saari oli muutenkin niin kaunis ja kiva paikka, koirillakin riitti paikkoja tutkittavana.

Maija laivakoira oli myös sattumoisin meillä pari päivää hoidossa, joten hänkin pääsi mökkeilemään mukaan. <3

Isä ja karvainen poika.

Ilta päättyikin terassilla hyvään grilliruokaan ja näyttävään auringonlaskuun.

 

Seuraavana päivänä pojat täytti mahat makkaroilla..

… ja koirat leikki omalla lenkkimakkaralla. Kun mahat oli täynnä lähti meidän pojat ja pariskunta vesille. Mulla oli hieman flunssainen olo, joten otin rauhallisemmin, seuraten menoa koirien kanssa rannasta.

Ihanat Lotta ja Joonas, pariskunta samassa kanootissa.

Ja pojilla oli omansa, Pablo jaksoi aina seurata ja huolestua jos mentiin liian kauaksi rannasta.

Lisää ruokaa! En ymmärrä miten mökillä varsinkin perunat maistuu aina miljoona kertaa paremmilta, kotona niitä tulee tehtyä ehkä kaksi kertaa vuodessa, mutta mökillä niitä haluaisi syödä vaikka joka päivä.

Pablo, Sancho ja Maija

Illalla vielä yksi pakollinen juttu, eli mökkiletut. Näihin pätee sama juttu kun noihin perunoihin! <3__<3

Seuraavana aamupäivänä pakattiin, suunnattiin takaisin Helsinkiin kohti arkea. Anteeksi pieni hiljaisuus, onneksi nyt on sen verran kuvia ja kerrottavaa, ettei hiljaista tule olemaan.

 

 

 

 

 

 


Kommentoi