About Me

14.03.2014

Ruudu tällä puolen kirjoittaa 25-vuotias Helsinkiläinen tyttö, joka ei osaisi elää ilman blogiaan tai pepsi maxia.  Perheeseeni kuuluu mieheni Samulin lisäksi kaksi terrieriä, Sancho ja Pablo.

Blogin perustin pitkän mietinnän jälkeen 31.10.08 halloween iltana ja se oli myös yksi elämäni parhaimmista päätöksistä, sillä tänne pystyn jakamaan kaikki turhatkin ajatukset, tunteet, kuvat ja ideat. Blogi painottuu paljon muotiin sekä kauneuteen, mutta paljon löytyy postauksia myös sisustuksesta, ruuasta, huonosta huumorista sekä kaikesta mahdollisesta. Siksi en osaa laittaa tätä blogiani mihinkää kategoriaan vaan sanon sitäsekasortsoblogiksi ja näin on aina ollut, uskon että tulee myös olemaan.

Tervetuloa lukemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

55 Responses to “About Me”

 1. Karoliina sanoo:

  Mistä sana Uino tulee?

 2. ansbe sanoo:

  Milloin olet syntynyt?

 3. anski sanoo:

  Millä ohjelmalla muokkaat kuviasi?

 4. Joona L sanoo:

  Ootko ikinä Lauantaisin/Sunnuntaisi töissä? Ku haluisin hirveest tavata sut mut aina ku viikonloppusin oon kampissa ja meen bikbokkiin nii en nää sua ikin :( :D

  Oot maailman paras <3 :)

 5. ! sanoo:

  Päivitteleppäs päivämäärät ja typo ”sekasorto”-sanasta? :)

 6. Unknown sanoo:

  Onko Samulilla instagramia?

 7. Ano sanoo:

  Mitkä on nykyisten hiusten väritiedot?

 8. Nimetön sanoo:

  https://irc-galleria.net/user/Uino/picture/130006809
  aattelin vaa ilmottaa et susta on irc käyttis, vai onko oma? joku pisti silmää :D anteeks jos turha ilmotus! :)

 9. Inka sanoo:

  Pitäiskö näitä tietoja välillä päivittää :)
  Ainakin osa on minusta nykyään erit?
  Ja eikäs sinulla ole nykyään kaksi kameraakin jolla kuvaat esim. :)

 10. Ella sanoo:

  Miten olet saanut blogillesi paljon lukijoita sekä suosiota?

 11. Oona sanoo:

  mitä meikkimerkkiä suosittelet?

  • Uino Uino sanoo:

   No mä käytän eniten RealTehniques sarjan siveltimiä ja oon tykännyt niistä ihan sikana :)

 12. Nimetön sanoo:

  Oot paras

 13. nella sanoo:

  oot maailman parhain vloggaaja ja bloggaaja ja kaikille sinne teille terkkuja

 14. aava sanoo:

  paljon sä painat

 15. Outi sanoo:

  Moi!
  Kannattaisi päivitellä tänne tuo kuvaus sinusta, sillä et ole enää 22-vuotias. Itse ainakin päivittäisin ihan jo yhteistyö töiden kannalta tiedot oikeiksi.

 16. Kaisaaxx sanoo:

  Voiko 10v meikata kokonaan tai siis mitä sanoisit jos näkisit täys meikatun 10v

  • Uino Uino sanoo:

   Oman mielipiteen mukaan :) Mielestäni sen ikäinen ei meikkiä tarvitse (ei sitä oikeastaan kukaan ikinä tarvitse) itse aloin meikkaamaan vasta 7lk ja hiljallee, vasta jossain 9lk oli koko naama pakkeloituna :D Ei kannata ihoa turhaan tukkia.

 17. venla sanoo:

  Oot maailman paras vloggaaja ja bloggaaja! Olis ihana nähdä sut joskus mutta en kerkee koskaan mihinkään meet&greet:teihin. Oot ihan sairaan nätti ja luen sun blogia joka päivä, jos ei oo tullu uutta postausta nii sitten luen kaikkia sun vanhoija postauksia. Oon lukenu ne aianki 10 kertaa, ja luen niitä edelleen vaan uudelleen ja uudelleen.
  Oot kaunis ja ihana

 18. jenni sanoo:

  Moi! Oot ihan sika kivan oloinen ja saat mut hyvälle tuulelle:) ps.sun videot on super hyviä.

 19. Mie sanoo:

  Anteeksi kun kommentoin tänne, mutt itselläni ei näy uusimman postauksen kommentit kännykässä eikä tietokoneella. En tiedä lagiiko laitteeni vai onko tarkoituksella otettu pois päältä.

  Noh jokatapauksessa! Upea blogi ja kivat postaukset! Ihastuin ruisrock-postauksessa olleeseen harmaaseen hihattomaan hupparimekkoon, mistähän se mahtaa olla?

 20. Nimetön sanoo:

  Moi millon sulle voi lähettää postia ja missä ilmoitat siitä, koska oisi kiva jos vaikka videon loppuun kertoisit sen sitten kun avaat postin taas koska en muuten huomaa sitä ja sit en voi lähettää sulle postia

 21. Moi sanoo:

  Tiiätkö missä hamina sijaitsee?

 22. Heini sanoo:

  Oot ihan paras vloggaaja ja bloggaaja❤ Sun blogia lueskellessa tulee aina hyvä mieli I love you p.s.Mikä meikki merkki on susta paras?

 23. Nepu sanoo:

  Olisiko sulla kampaus vinkkiä ystäväni häihin vaaleanpunaisen mekon kanssa? Ps. Oot paras

 24. jdoijda sanoo:

  kannattaa muuten varmaan päivittää tää!

 25. Jawwe sanoo:

  Millä muokkaat videot youtubeen? :)

 26. Aino sanoo:

  Oot maailman parhain ja tosiaan, koska avaat postin? Toivottavasti pian koska haluisin lähettää sulle postia koska oot paras bloggari ja vloggari ja katon aina sun ihania videoita ihan sillee et:”ihana video,koska uusi video”. Terkut Sancholle ja Sampalle!

 27. Juju sanoo:

  Uino, oon piirtänyt sut :) Jos haluat, voitko käydä katsomassa sen Instagramissa, nimellä @irisdrawingss :) Oot myös paras!

 28. Siiri sanoo:

  Moi Aino oot tosi ihana ,kaunis ,hauska yms. oot tosi hyvä tubettaja ja oon kattonut jotkut sun videot joku 12 kertaa en tajuu miten jaksan kattoo niitä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan mutta ois hauska nähä lissää #UinoRaaste videoita ja tee joskus sampan jogajungle (kirjoitin varmasti väärin mutta kuitenkin ) haluisin joskus nähä sut ja asun tuolla Riihimäellä olisi kiva jos näkisin joskus sut vaikka täällä oot auttanut mua tosi paljon sun videoilla koska mua on syrjitty ja syrjitään vieläkin koulussa ja sun videot on aina saanut hyvän mielen oot paras ❤️ (Ja mulla on koira nimeltä Maija ja jos haluut voit mennä seuraa istassa @ziiriiw jos jaksat sinne tulee semmoisita turhii kuvii musta ja mun kaverista välillä Maijasta ) ja sulla on tosi hyvä huumori

 29. Ihanaa, että tälläisiä blogeja löytyy :)) Nää viihdyttää íhan sikana vaikka olisikin huonolla tuulella.
  ❤️ : Roosa

 30. Sini sanoo:

  moi Aino sul on mahtavii videoita ja postauksii.
  Oot tosi kaunis, hauska ja ihana persoona.
  Sancho on tosi söpö ja Pablo myös.
  oliskiva nähä sut tääl lohjal.
  Mun lemppari videoit sulta on: uusi perheenjäsen Pablo, kaudeuskeskiviikot, myweekit ja #uinoraaste. Haluisin viel kysyy mitä huulimeikkei oot eniten käyttäny lähi aikoina ja millo uutta videoo?

 31. miki sanoo:

  moi miia

 32. ❤️ sanoo:

  Ihanaa kattoa sun v/blogeja Aino! Ihanaa myös kattoo kuinka paljon edistyt kaikissa ja sun videoista tulee kerta kerralta aina vaan hauskempia ja mukavampia! <3 Saat oikeesti tosi monet iloseks tekemällä tätä sun työtä ja se tekee mut iloseks sun videoitten ja postausten lisäks! Oon kattonu sun videoita todella kauan (ja on muuten aika mahtavia! "minkä se nainen "himoilleen voi" Kehtaatkin valittaa huonosta huumoristas! :D se on ihan huippu ;-) terkkuja kaikille teille neljälle, isoja rapsutuksia!

 33. Miki sanoo:

  Ihana❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Love

 34. Koira sanoo:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 35. urpo sanoo:

  ihanakoira

 36. Laura sanoo:

  Ootko alkanu pitää kelloo vasurissa? Näyttää hölmöltä, kun olin tottunu, että sul on aina oikeessa ranteessa, niinku mullakin.

Kommentoi