45 Responses to “Contact”

 1. Nina sanoo:

  Moikka Aino!

  Pientä toivomusta blogiltasi olisi taas sellainen ”uinon päivä” video, jossa kuvaat päivästäsi. Edellisesi uinon päivä video oli mielenkiintoinen ja hyvä, lisää semmoisia! :) Olet hyvä kuvaaja!

  Terkuin, Nina

 2. Mirka sanoo:

  Moikka!

  Löysin sattuman kaupalla kanavas tubesta ja tykästyin! What’s in my bag -video ois kiva? :) sulla kun noita kauniita laukkuja on!

 3. henna sanoo:

  Heippa! Milloin arvot voittajan gwenin kengille?:)

 4. Anna sanoo:

  Heippa.

  Pidän hurjasti sun videoista ja blogista. Löysin sut aivan vahingossa youtubesta varmaan puolivuotta sitten ja siitä lähtien olen seurannut sun videoita. :)

  Haluaisin ehdottaa, jos sua kiinnostaa niin voisit testata luonnonkosmetiikkaa. Itse olen tosi herkkä hiuspohjalta enkä voi oikein käyttää muunlaisia meikkejäkään. Olisi kiva jos innostuisit kokeilemaan erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita ja sanoisit oman mielipiteesi niistä. Siitä olisi kiva kuulla ja ehkä myös apua muillekkin.

 5. Outi koskela sanoo:

  Blogisi on aina kiinnostava, ammattimaisesti tehty ja raikas. Tuot persoonaasi kivasti esiin, inhimillisyytesi tekee sinusta rohkean ja rakastettavan. Kiitti blogistasi!

 6. Ruusu Maria sanoo:

  Moiii!

  Oon seuraillut sua blogin, kuin youtuben puolella, mutta sun blogiin en ole vielä liittynyt lukijaksi… mistä pystyn liittymään, sillä en ole löytänyt sitä mistään :)… kävin äänestämässä sua.
  Voisitko tehdä videon Sanchosta?
  Ps. sun snäpit on Super hauskoja!

  • Uino Uino sanoo:

   No ei oikein voi :) Tavallaan voit seruata bloglovin kautta.. ja faceen ilmoitan aina uudesta postauksesta UINO

 7. Jenni sanoo:

  Hei, olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ja nyt haluaisin sanoa muutaman asian jotka ovat jääneet mieleeni viime aikoina kun olen blogia lukenut. Mielestäni postaus tahtisi on hiljentynyt ja ymmärrän et on muutakin elämää uin blogi yms :D mutta välillä tuntuu että blogiin ei tule kuin KK-, sunnuntai-video ja maanantai kokkaus- postaukset. Olisi kiva nähdä blogissa enemmän perinteisiä asupostauksia tai muita tuote-esittelyjä. Nykyään tuntuu että tietää jo etukäteen mitä blogiin on tullut jos tulee kurkkamaan. En siis sano pahalla ja ymmärrän että on muuta elämää mutta hieman on häirinnyt viime aikoina nämä asiat kun olen blogiasi lukenut.

 8. Emma sanoo:

  Miten rekistöidytään lukiaksi, koska haluaisn todella paljon lukiaksesi? Onko tästä jotian sovellusta minkävoisi ladata esim. puhelimeen vai onko tämä vain netissä? Sitten kun pääsen lukiaksesi niin tuleeko minulle ilmoitus kun tulee uusi postaus? Olen kauan halunnut päästä seuraamaan sinun blogiasi. Löysin sinut Jannen kautta. Olen katsonut sinun videoitasi nyt melkein vuoden vuoden. Mun mielestä sä oot ihana, kaunis, hauska ja hellyyttävä, mä tuun heti hyvälle tuulelle kun katon sun videoita, snappejä tai Periscope live lähetyksiä.

  Mulle tulee harvoin sellanen tunne, että haluasin tutustua johonkin henkilöön. Mutta aina ihan aina kun katson sun videoita, snappejä tai live lähetyksiä mulle tulee semmonen fiilis, että tohon haluan tutustua.

  Kun rupesin katsomaan sun videoita ja näin ensimmäistä kertaa Shancon ( vai miten se kirjotetaankaan ) niin olin sillee et haluun tollasen koiran isona. Joo, tiedän koiran hakinnassa täytyy harkita ja että koirat eivät ole tottelevaisa alusta saakka vaan niitä täytyy kouluttaa. Mutta silti halun englanninkääpiöterrierin isona. Ja olen sis 12-vuotias joten sentakia isona.

  Mutta ei mulla varmaan muuta. Jatka samaan malliin! Moikkaaa!!!

 9. Anna sanoo:

  Moikka! :) Katsoin youtubesta sun videon jossa esittelit sun Saint Laurentin laukkua, haluaisin kysyä et mitkä on laukun mitat, koska laukun nimi on kuitenkin Sac De Jour SMALL leather tote? Eli miten paljon toi small sana ns ”hämää”? Videolla laukku näytti oikeen kivan kokoiselta ja tota mallia on vissiin myös nano kokona, joka on sitten tota small kokoa pienempi?.. Jos ymmärsin oikein :D Miten laukku on muuten kestänyt sun käytössä? onko tullut jälkiä/kulumia? Käytätkö laukkua päivittäin? Kiitos jos jaksaisit vastailla :)

 10. Jensku sanoo:

  En ole koskaan ollut mikään innokas blogien lukija ,mutta nyt kun aloin lukemaan sinun kirjoituksi olen aivan koukussa Jatka samaan malliin!

 11. Uinoonparas sanoo:

  Heippa :D
  Millä puhelinsovelluksella muokkaat kuvasi puhelimella ?

 12. mm sanoo:

  Voisitko sä esitellä joskus sun kaikki korut ja kellot tai vaikka kengät :) , ja tehdä uuden laukkujen esittely videon. Olisi vielä yks kysymys. Mikä on sun leppari hajuvesi?

 13. Jenna sanoo:

  Heii toss oli noi revityt calvin klein farkut niii mistä bongasit ne? Mistä niitä saa itselleen?

 14. Emilia sanoo:

  Ihanamutta miks aina Janne naakan kans ooot jotenki erilainen

 15. Vera sanoo:

  Hei Aino!
  Olen alkanut tässä kesän aikana seurailemaan sinua youtubessa, blogissa ja tietenkin snapchatis. Tykkään katsoa videoitasi ja lukea kirjoituksiasi, minusta teet sen ihanalla tavalla. Varsinkin kun itsekin rakastan meikkaamista niin saan sinulta myös valtavasti ideoita uusiin juttuihin. Vaikutat ihanan positiiviselta ihmiseltä, jatka samaan malliin! :)
  Ihanaa syksyn alkua!

 16. Grl sanoo:

  Oon nyt seuraillu sun blogia muutaman vuoden ja nyt o pakko sanoo et oot ihanan höpsö persoona ja ihan sairaan nätti!

 17. Mörö sanoo:

  Moikka! Olen kesäkuussa muuttamassa helsinkiin, mutta en tunne sieltä ketään. Osaatko kertoa miten ja missä olisi helpoin tutustua. (Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee niin sitä vaikeampi löytää ystäviä) en siis tiedä vielä kumman perässä sinne suunnille muutan, koulun vai työn :D

  (Just tommosia sun kaltasia ihania ihmisiä olisi kiva saada ystäväksi! )

 18. Kaisa sanoo:

  Heippa Aino! Olisko hyvä Kk-video idea – näyttäisit miten putsaat siveltimet & miten huollat muutenkin niitä ja esittelisit kaikki siveltimet? Olisin kiinnostunut tietämään! :) ps. Oot huippu tyyppi, tosi kaunis ja tuot hyvin oman luonteesi esiin! Keep it goin’ <3

 19. Henna sanoo:

  Hei snäpissä kerroit tehneen burritoista postauksen vaa en löydä sitä mistään

 20. Noora sanoo:

  SOS! Oon useampaan kertaan bongannut sun snäpistä Niken talvitakin ja tarvitsisin sellaisen elämääni. Saanen kysyä mistä sen oot löytänyt? Koitin itsekin etsiskellä, mutta köyhin tuloksin… :/

 21. Rebe sanoo:

  Pystyykö tähän kommentoida sen vastauksen siihen arvontaa vai mihin?

 22. Minea sanoo:

  Moi! Oon seurannut sun videoita jo melkein vuoden. Ja oon oppinu meikkaamaan,valitsee asut ja paljon muuta kun oon kattonu sun videoita! Joten suuri kiitos sulle Aino! Kun oon nyt kattuno sun videoita melkein vuoden niin ne on aina yhtä hyviä! Inspiroidun sun videoista sairaasti.:) Ja toivon ettet ikinä lopettais tubaamista ekkö lopettais ikinä blogiaskaa. PS. Oot mun lempi tubettaja!

 23. Minea sanoo:

  Ja mäkin oon pepsi maks hullu;)!

 24. Tuulevi sanoo:

  Moi Uino!
  Oon uusi täällä ja luin justsun yhen blogin.Se oli hyvä. Voisitko kertoa vinkkejä miten tätä käytetään koska tämä on minulle nyt hyvin vaikeaa:D

 25. Aurora sanoo:

  Moi!Rakastan sun blogia ja youtube kanavaa! Olisi kiva jos tekisit taas my weeken! PS:OOT PARAS c:

 26. lotta sanoo:

  moikka Aino!

  voisitko tehdä sanchon/pablon päivän tonne youtubeen? idean sain jennyvoices nimiseltä kanavalta! :)

 27. lotta sanoo:

  moikka Aino!

  voisitko tehdä sanchon/pablon päivän tonne youtubeen? idean sain jennyvoices nimiseltä kanavalta! :)

 28. Henriikka sanoo:

  Hei! Kreikan Santorini on aivan upea häämatka kohde.. kannattaa tsekata :)

Kommentoi